Aanmelden op De Viersprong

 
 
       
 
U bent op zoek naar een (andere) school voor uw kind(eren).
 
Hoe kunt u uw kind(eren) aanmelden?
 

Om een afspraak te maken met de directeur van de school neemt u (telefonisch) contact op met juf Marion of juf Mary. Vervolgens krijgt u een rondleiding door de school en zal de directeur u zoveel mogelijk informatie geven.

Wanneer uw kind(eren) van een andere school komt, zal u gevraagd worden waarom u van school wilt wisselen en wordt er tevens contact opgenomen met de school waar uw kind(eren) op dat moment ingeschreven staat. Na de rondleiding en uw gesprek met de directeur kunt u besluiten om uw kind(eren) bij OBS De Viersprong in te schrijven. Hiervoor maakt u een afspraak met juf Marion of juf Mary.

Wanneer uw kind is ingeschreven, neemt juf Mary een aantal weken voordat uw kind vier jaar wordt telefonisch contact met u op om een afspraak voor een huisbezoek. Uw kind mag dan drie weken voor dat hij/zij vier jaar wordt, drie keer een ochtend/middag komen wennen op school. Zodra uw kind vier jaar is geworden, mag hij/zij echt starten op school.

De eerste week kan uw kind halve dagen naar school komen om er zo aan te wennen iedere dag naar school te gaan. Vanaf de tweede week mag uw kind ook tussen de middag op school overblijven.

Is uw kind afkomstig van een andere school? Dan wordt er in gezamenlijk overleg een datum gepland wanneer uw kind op onze school kan starten.
 

                OBS De Viersprong            

Bonaireplein 8
2315 HG Leiden

tel. 071 - 5221127
directie@obsviersprong.nl

 

De Viersprong in beeld

Powered by BasisOnline