Welkom bij groep 6

Welkom op de pagina van Groep 6!

Dit jaar staan juf Vivian (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Annika (donderdag en vrijdag) voor de klas.

Belangrijke zaken om te onthouden:
  • op maandag en donderdag hebben de leerlingen gym van een vakleerkracht;
  • op dinsdag krijgen de leerlingen huiswerk voor spelling mee. Dit leveren zij de week erop op dinsdag weer in;
  • op donderdag krijgen de leerlingen huiswerk voor rekenen mee. Dit leveren zij de week erop op donderdag weer in.
Dit jaar houden de leerlingen een spreekbeurt en een boekbespreking. De informatie die ze hiervoor nodig hebben ter voorbereiding krijgen ze in de klas uitgedeeld.

Op de Yurls-pagina van Groep 6 zijn leuke spelletjes en oefeningen te vinden die aansluiten bij de leerstof die wij in de klas behandelen.

Heeft u vragen? Komt u na schooltijd dan even langs om een afspraak te maken. We helpen graag!
Bent u niet in staat om langs te komen, dan mag u ons ook altijd mailen.

Vivian: v.dhertog@obsviersprong.nl
Annika: a.ingmann@obsviersprong.nl

Samen maken we er een leuk jaar van!